Sex
Omkleden op het werk

Omkleden op het werk

Na vijf minuten te hebben gewacht liep ik richting de damestoiletten. Zou ze werkelijk van plan zijn wat ik dacht. Wat ik hoopte ? De gang was leeg en ik kon zodoende ongemerkt de damestoiletten inglippen. Meerdere toiletten, waar zou ze zijn gebleven ? Het was doodstil. Plotseling hoorde ik getik op de plavuizen. Een voor een de toiletten af, maar geen Sandra. Uiteindelijk bij de een na laatste dacht ik iets te horen. Dit was ook het ruimste toilet. Voorzichtig deed ik de deur open…

Wat ik toen zag oversteeg al mijn verwachtingen. Met beide handen tegen de muur leunend en wijdbeens met beide benen naast de wc pot stond ze… Haar blote kontje naar achteren geduwd en die prachtige benen in nylon kousen in sexy hoge hakken. Mijn pik was direct keihard. Langzaam draaide ze haar hoofd om en zei zachtjes, “Waar bleef je nu, speciaal voor jou.” De wc deur ging op bezet en in één stap stond ik achter haar. Mijn handen gingen langzaam strelend over haar ronde zachte kontje. “Mmmmmhhh, ga door,” kreunde ze met trillende stem.

Met mijn handen nog op haar billen zakte ik door mijn knieen en keek recht tegen haar sterretje en vochtige kutlipjes aan. Haar billen deed ik iets opzij en mijn eerste likje ging over haar nerveus trillende sterretje. Een rilling van genot trok door haar lijf. Mijn vochtige tong verkende haar bilnaad en deze werd steeds vochtiger, zodat ik steeds makkelijker haar poepgaatje kon liken en uitendelijk het puntje van mijn tong erin kreeg. Dit liet haar niet onberoerd. “Ooooh, Oooh, ja, dit heeft nog nooit iemand bij me gedaan !’, hijgde ze. “Wat is dit lekker zeg !”. Ondertussen waren mijn handen afgedwaald over haar heerlijk nylon benen. Wat een genot is dit, dacht ik. Ze wiebelde een beetje door mijn gelik en de hoogte van haar hakken, maar ik hield d’r stevig vast.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *